Spoelbak uit het Zwarte Woud, ook in wit!

De vloeiende vormen, klare lijnen en natuurlijke kleuren van een Fragranit+ spoelbak, complementeren en inspireren uw perfecte keukenstijl. Fragranit+ brengt kleur in het leven, geeft toegevoegde waarde aan de keukenomgeving en laat zich perfect integreren. Het materiaal Fragranit + brengt in acht trendy kleuren steen met karakter in de keuken.

Fraganit spoelbak zwart

Wat is Fragranit

Fragranit+ bestaat voor 80% uit natuurlijke kwarts afkomstig van een hoog kwalitatieve steengroeve uit het Zwarte Woud en 20% kunsthars welke door toevoeging van kleurpigmenten tot een decoratief geheel gevormd worden. Fragranit+ is het vierde hardste materiaal wereldwijd na diamant, robijn en topaas. Het is breukbestendig, slijtvast maar ook ongevoelig voor krassen, koude en hitte tot 280° C.

Sterk spul

Met fijnere granietdeeltjes en een geoptimaliseerde consistentie van de composiethars voor een gladder oppervlak is dit superieure materiaal vuil- en vlekafstotend en dus nog hygiënischer. Het granietzand wordt op 600° C in de verbrandingsoven gekleurd waardoor het niet enkel kleurvast en lichtbestendig is, maar tevens ook bestand tegen de in het huishouden gewoonlijk gebruikte zuren en vuil.

Fraganit spoelbak

Sanitized

Keukens kunnen kritieke omgevingen zijn voor de verspreiding van bacteriën en vereisen dan ook speciale aandacht voor hygiëne. Op onbeschermde oppervlakken kunnen bacteriën zich om de 20 minuten vermenigvuldigen en zo de hygiëne negatief beïnvloeden. De geïntegreerde Sanitized-hygiënefunctie in de Fragranit spoelbakken helpt het oppervlak schoon te houden en zorgt tevens voor een duurzame bescherming van de spoelbak. Het is geen vervanging voor de normale reiniging, maar helpt wel om oppervlakken bacterievrij te houden. Tests hebben aangetoond dat met Sanitized behandeld Fragranit de groei van bacteriën en microben met 99% vermindert. Sanitized helpt het oppervlak van de spoeltafel hygiënisch te houden en beschermt het tegen de groei van bacteriën en microben na en tussen schoonmaakbeurten.

Meer informatie: Franke

Speak Your Mind

*