Stijlvolle en functionele Largo spoelbak

Spoelbak LargoDe spoelbak wordt niet vaak gezien als de eyecatcher van een keuken. Toch is het een onmisbaar onderdeel van deze ruimte. Speciaal voor iedereen die van een opgeruimde keuken houdt en hobbykoks introduceert Franke Kitchen Systems het Largo Work Center: een stijlvolle spoelbakcombinatie die gemak combineert met design.

Spoelbak met compartimenten

De Largo is ingesteld op design, maar zeker ook op functionaliteit. Dankzij slimme functies bespaart de spoelbak tijd en vooral moeite. Naast de reguliere spoelbak bevinden zich twee geïntegreerde compartimenten. Het achterste en tevens grootste compartiment is bestemd voor organisch afval. In de uitneembare emmer kan – direct vanaf de snijplank – 5,5 liter organisch afval geschoven worden.

Het kleinere compartiment vooraan doet dienst als opbergruimte voor al die spullen die je in de keuken nodig hebt, maar liever niet ziet. Vaatdoeken, schuursponsjes en afwasborstels bijvoorbeeld. Beide compartimenten open je eenvoudig en elegant door een zachte druk op de deksel.  De perfect op elkaar afgestemde accessoires – een verschuifbare snijplank van antibacteriële kunststof en een roestvrijstalen afdruipbakje – maken het plaatje compleet.

Largo spoelbak van Franke Bediening afvoer

Afvoer met drukknop

Balpen
De Largo biedt daarnaast een innovatieve oplossing op het gebied van waterafvoer. Door middel van het nieuwe Franke drukknopsysteem hoef je nooit meer met je handen in vies water om de afvoer open te zetten. De knop staat op kraanhoogte en het systeem is vergelijkbaar met die van een balpen: de afvoer is open als de knop is ingedrukt.

YouTube voorvertoningsafbeelding

 

Meer informatie: Franke

Speak Your Mind

*