Strakke Italiaanse design kranen ‘Time2020’

Wie houdt van strak, modern en industrieel, zal zeker houden van de nieuwe kranenserie Time2020. Deze kranenserie van het merk Bongio is 100% Italiaans en een prachtig voorbeeld van design sanitair. De strakke gladde kranen zijn geheel vervaardigd uit RVS van de hoogste kwaliteit (type 316). De bediening aan de uitloop onderstreept het strakke design. Luca Sanitair levert de kranen van Bongio exclusief op de Nederlandse markt.

TIME2020 kraan    Time2020 hangkraan

Time2020 – complete serie kranen

De serie Time2020 van Bongio is bijzonder compleet en bestaat uit een groot assortiment van wastafel-, wand-, douche- en badkranen, zowel voor op- en inbouw als vrijstaand. Daarnaast wordt de serie gecompleteerd met een groot aantal accessoires, zoals een wc-rolhouder, handdoekhouder, ophanghaakjes, een zeephouder, zeepdispenser en verlichting.

Time2020 zeepdispenser    Time2020 ophanghaak

Bongio – kranen met traditie

Bongio is 100% Italiaans en heeft een rijke traditie van kranen sinds 1936, bijna 80 jaar. Alle kraanontwerpen van Bongio zijn van 100% Italiaans design en 100% Italiaanse kwaliteit. Het merk levert 10 jaar volledige garantie op de ‘body’ van de kranen. Het verchromen en kleuren van de kranen wordt bij Bongio in de eigen fabriek gedaan, wat de kwaliteit en zekerheid ten goede komt.

Meer informatie: Luca Sanitair

Speak Your Mind

*