TA’OR brengt rust in elke kamer

TA’OR biedt tal van slimme oplossingen voor elke ruimte in het huis, van de keuken en de badkamer tot de woonkamer en de kinderkamer. Cubics heten deze stijlvolle opbergers en ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.

Onderhoudsvriendelijk melamine

De cubics in melamine zijn ideaal voor in de badkamer of kinderkamer, omdat ze zo onderhoudvriendelijk zijn. Aan de binnen- en buitenkant hebben ze een glansafwerking. Hun kleuren en afmetingen zijn dusdanig op elkaar afgestemd dat u al snel eigen combinaties begint te maken.

Melamine Cubics Cubics van TA'OR

Warm hout

De warmte van hout kent geen grenzen. Geen stijl is tijdlozer dan hout. De fineerhouten cubics geven elke lade een gevoel van exclusiviteit. Ze zijn er in drie variaties: natuur notenhout, natuur eikenhout en zwart gekleurd eikenhout.

Speels

De opberghulpjes in vilt zijn ideaal voor het geruisloos opbergen van persoonlijke voorwerpen. De siliconenband zorgt voor een vrolijk kleuraccent. Met de vilten slang creëert u zelf opbergvakken op maat om riemen, ondergoed, panties en dassen te sorteren in de lades van uw kledingkast. Speels, leuk en functioneel en in meerdere kleuren te verkrijgen.

Meer informatie: TA’OR

Speak Your Mind

*