Tegels dragen bij aan temperatuurregulering in huis

JOS.Houtlook    JOS.Houtlook
Met tegels leg je de basis voor elk interieur, welke stijl je ook kiest. Naast bijzonder sfeervol zijn ze ook erg praktisch. Vandaag de dag is er een ongekend tegelaanbod op elk denkbaar gebied qua stijl, kleur, structuur én budget. Je kunt dus eindeloos combineren en zo creëer je heel eenvoudig je eigen stijl.

Natuurgetrouwe houttegels

Denk bijvoorbeeld eens aan natuurgetrouwe houttegels. Verkrijgbaar in plankformaat en met verschillende houtstructuren laten ze je interieur echt tot leven komen! Het ziet eruit als hout, het voelt als hout en toch zijn het tegels. Een warm en levendig karakter voor je vloer of wand, maar met alle voordelen van keramische tegels. Dus kras- en slijtvast, vlekbestendig en gegarandeerd kleurvast.

JOS.HoutlookTegel als warmtegeleider

En naast de vele dessins en mogelijkheden zijn tegels écht perfect voor vloerverwarming. Steen is namelijk de beste geleider van warmte! Met gelijkmatige warmteverdeling voelt je huis nóg comfortabeler en aangenamer. Precies op die temperatuur die jij wilt hebben. Daarbij zijn er huidige technieken vloerverwarmingssystemen op de markt die bijzonder duurzaam zijn en dat al tegen zeer schappelijke prijzen waarbij je aanzienlijk minder energie verbruikt. En tijdens die warme zomerdagen is je vloer juist bijzonder koel en draagt óók dan bij aan een betere regulering van de temperatuur in huis.

Mooi en duurzaam

Dat maakt tegelvloeren niet alleen erg duurzaam vanwege de extreem lange levensduur doordat het nagenoeg niet slijt, maar vooral ook kostenbesparend als het gaat om je energieverbruik. Keramische tegels zijn dus niet alleen erg mooi, maar ook enorm duurzaam.

Meer informatie: Tegelgroep Nederland

Speak Your Mind

*