Tegels voor binnen? Natuurlijk… maar nu ook voor buiten!

Duostone Hormigon Dessin MixNaast dat tegels eigenlijk overal in huis zijn toe te passen, is een er een sterk groeiende trend om tegels ook buiten rondom je huis te verwerken. De eigenschappen van keramiek zijn zó goed en sterk dat het een ideaal product is voor buiten. En je creëert er een fantastisch effect mee door bijvoorbeeld je woonkamervloer door te trekken van binnen naar buiten Er komt echter wel wat bij kijken om vloertegels ook goed te verwerken en langdurig mooi en stabiel te houden voor een optimaal resultaat.

Keramiek op gerecycled materiaal

De afgelopen jaren is hard gewerkt aan een juiste oplossing om de mooiste vloertegels nu ook heel makkelijk buiten te kunnen gebruiken zonder dat dit, zoals te vaak, een veel
te hoog kostenplaatje met zich meebrengt. Hiervoor is een uniek product bedacht: Duostone.
Duostone is de combinatie van hoogwaardige keramische vloertegels van 1 cm dik die verlijmd zijn op een speciale onderlaag van volledig gerecycled materiaal! Een speciaal gaskeramiek, SERAFOAM® genaamd, is superlicht maar zo sterk als steen.

Massieve, maar lichte tegel

Door de dikte van 4 cm en een rijk formaat van 60×60 cm ontstaat een massieve tegel die maar een fractie weegt van betonnen of natuurstenen tegels. Door dit beperkte gewicht zijn ze bijzonder gemakkelijk te verwerken, gewoon rechtstreeks op een goede en stabiele onderlaag van zand. Samen met vtwonen is ook hier een speciale collectie samengesteld, te weten duostone: vtwonen buitentegels. En naast de al hele fraai unitegels maken vooral de speciaal ontworpen duostone Dessins je terras of buitenvloer een geweldige plek waar je naar blijft kijken. Zo krijg je een buitenvloer met een twist. Echt bijzonder, super praktisch en blijvend mooi.

Meer informatie: VTWonen Buitentegels

Speak Your Mind

*