Thermostatische douchesets met hoofddouche

Niet is zo zalig als de dag te beginnen of te eindigen met een aangenaam warme regenbui. De zachte, volle druppels water beginnen hun weg naar beneden recht boven je hoofd en onderweg naar beneden strelen ze je huid. Een grote thermostatische hoofddouche staat garant voor het ultieme douchegenot. De handige handdouche mag natuurlijk ook niet ontbreken voor de snelle afspoelbeurt. Damixa heeft twee mooie thermostatische douchesets in het assortiment: Eliza en Slate.

Doucheset Eliza

Doucheset ElizaDe grote 300 mm hoofddouche van de thermostatische doucheset Eliza is een direct eyecatcher. Vervaardigd uit roestvrijstaal en daarna verchroomd maakt het tot een kwalitatief hoogstaand product. Uiteraard voorzien van Rub-Clean voor het gemakkelijk verwijderen van kalk. De hoofddouche bevindt zich op 45 cm van de muur, waardoor hij al prima tot zijn recht komt in een douchecabine van 90 cm. De hoogte van de hoofddouche kan tijdens montage afgestemd worden op de hoogte van het plafond.

De douchestang is slank gevormd, maar inwendig versterkt om de hoofddouche voldoende te ondersteunen. Hij vormt de perfecte combinatie met de slanke metalen handdouche die doet denken aan een microfoon. De omstel van handdouche naar hoofddouche is in de greep geïntegreerd zodat het geheel rust en design uitstraalt en bovendien gemakkelijk schoon te maken is.

Doucheset SlateDoucheset Slate

De grote rechthoekige hoofddouche is een stijlvol exemplaar. Door de zwarte accenten combineert deze mooi met zwart glasmozaïek op de wand. De hoofddouche bevindt zich op 45 cm van de muur, waardoor hij al prima tot zijn recht komt in een douchecabine van 90 cm. De hoogte van de hoofddouche kan tijdens montage afgestemd worden op de hoogte van het plafond.  Het zwarte kleuraccent komt terug in de elegante gevormde handdouche. De omstel van handdouche naar hoofddouche is in de greep van de thermostaatkraan geïntegreerd zodat het geheel elegantie uitstraalt. De set is bovendien gemakkelijk schoon te maken.

 

Meer informatie: Damixa

 

Speak Your Mind

*