Thuis spa met luxe douchebeleving

Thuis-spa Grohe F-digital Deluxe

Foto: Grohe

Deze maand introduceert Grohe de nieuwe F-digital Deluxe in Nederland. Dit nieuwe onderdeel van de Grohe SPA collectie verandert je badkamer in een exclusieve privé thuis spa. F-digital Deluxe vult je douche met gekleurd licht, je favoriete muziek, en desgewenst ook met stoom.

Thuis spa met een app

Grohe biedt met de F-digital Deluxe een douchebeleving die volledig naar wens is in te stellen. Deze serie is voorzien van Apple Ipod Touch 4G technologie. Draai je favoriete muziek die past bij je stemming op dat moment, geniet van sfeervolle LED verlichting en voeg desgewenst stoom toe. Via een ‘docking station’ met een Apple iPod Touch 4G zijn alle modules eenvoudig te bedienen door het gebruik van de speciaal ontwikkelde GROHE SPA™ app.

GROHE SPA™ collectie

De F-digital Deluxe serie is onderdeel van de GROHE SPA™ collectie. Dit is een uitgebreid assortiment aan kwalitatief hoogwaardige kranen en douches voor in de badkamer. Van de wastafel tot het bad en de douche, elke serie biedt een breed scala aan producten. Op deze manier kan iedereen naar eigen wens en tot in de kleinste details zijn ideale badkamer of thuis spa samenstellen.

Meer informatie: Grohe

Bekijk hier de video:

Grohe F-digital video

Speak Your Mind

*