Tot rust komen in uw eigen wellnessruimte

Met het steeds drukker en hectischer worden van onze samenleving is de huidige mens op zoek naar meer en kwalitatief betere ontspanningsmomenten om zo een goede levensbalans te creëren. Als er één ruimte is die u de mogelijkheid biedt om u totaal te ontspannen en te laten genieten van alles dat water en warmte u te bieden heeft, dan is dat wel de badkamer.

VIEGA_bediening badkraan    Mijn Bad_Regendouche

Wellnessproducten

Met een massage bad, een stoombadregendouchesauna of infraroodcabine bouwt u uw badkamer om tot uw eigen thermen. Al deze producten zijn desgewenst volledig op maat te integreren in uw nieuwe wellnessruimte. Genieten wordt daarmee eerder regelmaat dan uitzondering, omdat u zelf kunt bepalen hoeveel en hoe vaak u ervan gebruik maakt.

Weldaad voor lichaam en geest

Behalve dat de huidige wellnesstoepassingen een zeer prettige ervaring zijn, bieden ze ook veel weldaad voor lichaam en geest. Zo zijn astma- en bronchituspatiënten vaak gebaat bij een regelmatig gebruik van een stoombad en zorgt een infraroodcabine bij veel reuma- en rugpatiënten voor pijnvermindering en een verbetering van de levenskwaliteit. Laat u eens informeren door een wellness-specialist of huisarts wat stoom, warmte, hydromassage en lichttherapie voor uw gezondheid kan betekenen. Er zijn diverse importeurs van wellnessproducten die u de mogelijkheid bieden om vrijblijvend en in alle privacy de verschillende mogelijkheden op het gebied van wellness uit te proberen.

Lees meer:

Speak Your Mind

*