Uw afwas schoon en droog in 1 uur

 

U wilt graag meer tijd spenderen met familie en vrienden en lekker genieten van het leven. Huishoudelijke klusjes vindt u vervelend, want die staan het grote genieten in de weg. De vaatwasmachine maakte in ieder geval één huishoudelijke handeling overbodig; het afwassen van de vaat. Toch was het voorspoelen en nadrogen van pannen, serviesgoed en glazen nog vaak een noodzakelijk kwaad. Met de nieuwe PowerDry inbouwafwasautomaten van Bauknecht behoort ook dat tot het verleden. Al uw vaat wordt perfect afgewassen en gedroogd in slechts één uur.

PowerDry vaatwasser

Foto: Bauknecht

PowerDry

Foto: Bauknecht

 

Handmatig nadrogen vaat verleden tijd

De meerderheid van alle huishoudens in Nederland is in het bezit van een afwasautomaat. Desondanks gebruiken veel huishoudens nog steeds een afwasborstel en droogdoek. Afwassen zonder water kan niet, maar met een uniek ventilatiesysteem met dubbele luchtcirculatie wordt het vocht zorgvuldig verwijderd en gecondenseerd. Dit zogeheten PowerDry ventilatiesysteem zorgt ervoor dat het nadrogen van de vaat iets uit het verleden wordt.

Voorspoelen hoeft ook niet meer

Dankzij de krachtige waterstralen van het innovatieve PowerClean+ systeem wordt zelfs het meest hardnekkige vuil van uw vaat te verwijderen. Door de nieuwe inrichting van de afwasautomaat kunnen pannen verticaal in de machine geplaatst worden en dat resulteert in ruimte voor tien extra borden. Tot slot zijn de PowerDry apparaten ook nog eens heel zuinig in het gebruik; tot 20 procent minder energieverbruik. Dat is goed voor het milieu en ook voor uw portemonnee.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Meer informatie: Bauknecht

 

Speak Your Mind

*