Vaatwasser met slimme snufjes

Vaatwasser met timeLightZou de jeugd van tegenwoordig nog weten wat corvee is? Elke avond was er weer die afwas die gedaan moest worden en elke avond was het weer een discussie wie ging wassen en wie ging drogen. Sinds er in bijna elk huishouden een vaatwasser staat is dat voorgoed verleden tijd. Alleen het in- en uitruimen gaat nog niet vanzelf, maar het wordt wel veel leuker met slimme snufjes van Siemens als interiorLight en timeLight. 

interiorLight

In de koelkast kijken we hier allang niet meer van op, maar voor de vaatwasser is het nieuw; interiorLight. Wanneer de vaatwasser wordt geopend gaat automatisch het licht binnen in de machine aan. Hierdoor heeft u altijd perfect zicht in de vaatwasser en ziet u dus precies waar er nog plek is voor het laatste glas of kopje. De LED-lampen gaan de gehele levensduur van de vaatwasser mee.

timeLight

Met de nieuwste techniek is men erin geslaagd de vaatwasser bijna muisstil te krijgen. Dat maakte wel de kans groter dat de vaatwasser te vroeg werd opengetrokken. Een slim lichtpuntje op de vloer voor de vaatwasser was de oplossing. Brandt het lichtje, dan draait de vaat. Siemens gaat nog een stapje verder en komt met timeLight. Tijdens de wasbeurt verschijnt er een klokje op de vloer dat aangeeft hoe lang het afwasprogramma nog duurt. Wie de laatste minuut ziet wegtikken mag de vaatwasser uitruimen!

Meer informatie: Siemens

 

Speak Your Mind

*