Van zilverbestek tot gietijzeren pan

De nieuwe SieMatic laden en uittrekelementen zien er net zo perfect uit als ze functioneren. De fijne, rechtlijnige en lateraal gesloten frames zijn naar wens leverbaar in aluminium of staal en passen prachtig bij de 1 cm optiek van de zijwanden en werkbladen. De laden en uittrekelementen zijn hoog belastbaar, licht uit te trekken en naar wens op de milimeter nauwkeurig leverbaar in elke breedte van 25 tot 120 cm, inclusief de op maat vervaardigde inlegbodems. Nog nooit had u zoveel creatieve vrijheid bij het ontwerpen.

Individuele wensenIndividuele wensen

Iedereen heeft niet alleen pannen, borden, bestek en voorraden. Iedereen heeft ook grote passies of kleine eigenaardigheden. Voor de een zijn dat verzamelde wijnkurken of messenleggers, die hij in de keuken bij de hand wil houden. Een ander wil altijd een pen of leesbril binnen bereik hebben. En tijdens het koken de mobiele telefoon in de gaten houden.


Functionele oplossingen

Functionele oplossingenNiemand wil zich tijdens het werken in de keuken storen aan rondslingerende dingen. Maar wie wil veel moeite doen om alles op te bergen? En aan zoeken hebben we allemaal een hekel. Bovendien wil iedereen zelf bepalen hoe en waar iets wordt bewaard, want we hebben allemaal ons eigen gevoel voor orde. U heeft een eigen persoonlijke smaak. Daarom kunt u bij SieMatic uw keuken precies zo ontwerpen en indelen als u dat wilt.

Meer informatie: SieMatic

Speak Your Mind

*