Vario afwasmachine met nieuw openingssysteem

Gaggenau Vario vaatwasser

Pure esthetiek door greeploze meubelfronten

Heldere lijnen en grote vlakken domineren het design van de greeploze keuken, waarbij de meubelen door een lichte druk kunnen worden geopend. Passend bij deze minimalistische stijl is de energiezuinige Vario afwasmachine DF 460/461 van Gaggenau met push-to-open-functie. De afwasmachine is hiermee volledig achter het meubelfront verborgen.

Overal in te bouwen

De volledig integreerbare afwasmachine heeft een breedte van 60 cm en is
in twee hoogtes verkrijgbaar, 81,5 cm of 86,5 cm. Voor de inbouw bij lange meubelfronten, bij een hoge inbouw of een lage sokkel zijn er extra modellen
met een flexibele scharnier. Indien gewenst kan de afwasmachine ook worden voorzien van een meubelfront met een greep. De push-to-open-functie blijft daarbij actief.

De beste resultaten

De DF 460/461 met de energie-efficiencyklasse A+++ zorgt met behulp van het Zeolith-droogsysteem voor de beste reinigings- en droogresultaten.
Het milieuvriendelijke mineraal kan vocht en warmte opslaan en indien nodig weer afgeven. Zo worden het water- en stroomverbruik gereduceerd. De afwasmachine heeft zes gedeeltelijk sensorgestuurde afwasprogramma’s die op alle situaties zijn voorbereid. Van het reinigen van sterk vervuild serviesgoed tot het behoedzaam afwassen van glazen.

Flexibel

De programma’s kunnen individueel met vier opties worden gecombineerd.
Eén daarvan is het reinigen en drogen in minder dan één uur tijd. Het volledig uittrekbare korfsysteem met een lichtlopend mechanisme en de flexibele neerklapbare bordenhouders bieden maximaal comfort en flexibiliteit bij het vullen en legen.
De besteklade, die boven de bovenkorf kan worden geplaatst en als extra accessoire verkrijgbaar is, biedt ruimte aan grotere bestekdelen, keukengerei of espressokopjes.

Meer informatie: Gaggenau

 

Speak Your Mind

*