Vinyl vloer of natuurstenen tegels?

Vinyl vloer Atlas Slate

Foto: Moduleo

Vloeren van natuursteen voelen koud en hard aan. Ze zijn soms ook moeilijk te plaatsen. De Moduleo vinyl vloeren met steeneffect bieden de natuurlijke aantrekkingskracht van steen, maar met de voordelen qua comfort en het gemak van hoogwaardig vinyl.

Net echt

Vinyl tegels zijn verkrijgbaar in de afwerking leisteen, kalksteen, arduin, graniet en ook beton. De steeneffecten zijn verbluffend gedetailleerd. Door de geavanceerde druktechniek worden terugkerende patronen vermeden en dat geeft een unieke en erg natuurlijke look aan de tegels. Als extra aanvulling zijn er voegstrips verkrijgbaar in drie tinten grijsblauw. Deze fijne stroken zijn te gebruiken als imitatie van voegspecie. Zo is de vinyl vloer niet meer te onderscheiden van een echte natuurstenen vloer.

Voordelen vinyl vloer

In tegenstelling tot natuurstenen vloeren zijn vinyl vloeren lichter, warmer en  gemakkelijk te installeren. Bovendien voelen ze ook veel zachter aan voor de voeten. De Protectonite coating biedt een uitstekende bescherming tegen vlekken en slijtage. Bovendien zijn Moduleo® vloeren waterafstotend. Ze zijn dan ook ideaal voor natte omgevingen in de woning of in commerciële omgevingen. Daarnaast beschikken de onze vloeren over uitstekende geluids- en warmte-isolerende eigenschappen.

Meer informatie: Moduleo

Speak Your Mind

*