Vinyl vloeren groeien mee met het gezin

Duurzaam kunnen de luxe vinylvloeren van Moduleo wel worden genoemd. Met een slijtvaste toplaag zijn de tegels en planken ontworpen voor jaren gebruik. Bovendien kunnen deze vloeren zo veel troeven uitspelen dat elke generatie zich erin kan vinden: van knoeiende peuters tot senioren die houden van rust en comfort.

Van knoeiende kinderen…

Vinyl click vloer

Foto: Moduleo

Luxe vinylvloeren combineren het beste van twee werelden: gebruiksgemak én design. Zo krijg je een eigentijdse vloer waar kinderen zorgeloos kunnen ravotten: de sterke en slijtvaste toplaag is bestand tegen rondvliegende blokken en slippende autootjes. Ook knoeien kan geen kwaad, want een natte doek reinigt vlekken in een handomdraai. Door de unieke samenstelling zijn de planken en tegels waterafstotend, olie- en vetwerend. Ideaal dus voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. En uiteraard erg hygiënisch voor wie huisdieren heeft. Tegelijk is een vinyl vloer warm, zacht en geluiddempend. Aangenaam, comfortabel en veilig dus, en perfect te combineren met vloerverwarming. De gepatenteerde structuur met een dubbel glasvezelmembraan garandeert ook dat de vloer niet krimpt of uitzet. Bovendien heb je keuze uit een waaier van dessins en structuren: van planken met nerven in de houtstructuur tot koele tegels met groeven in de stenen. Via een innovatief procedé met structuurwals krijgen de budgetvriendelijke vloeren hun zeer naturelle look & feel.

… tot senioren met smaak

Moduleo Country Oak

Kindvriendelijke vinylvloeren is één, stijlvolle designvloeren twee. Vinyl vloeren groeien makkelijk met het gezin mee. De kinderen het huis uit? Tijd om uw interieur een nieuwe look aan te meten! Wat dacht u van de exotische blikvanger ‘Ethnic Wengé’ met de exclusieve look van tropisch hardhout? Van de tijdloze elegantie en authenticiteit van ‘Verdon Oak’? Of van het onstuimige karakter van ‘Country Oak’ met zijn dramatisch effect? U kunt kiezen uit helder en licht voor een ruimtelijk effect tot aardedonker voor een meer ingetogen sfeer. Grote troef van de vinyl vloeren is de eenvoudige installatie. Wilt u renoveren, laat dan uw oude vloer gerust liggen. Want als de bestaande onderlaag drukvast en egaal is, kan de vinyl vloer er perfect bovenop. Probleemloos te combineren ook met vloerverwarming en vloerkoeling. Het volledige assortiment is verkrijgbaar in een versie om te verlijmen en in een klikversie.

Bron: Bouw & Wonen

Meer informtatie: Moduleo

Speak Your Mind

*