Vouwwanden bieden vele voordelen

Solarlux_Glazen vouwwandSolarlux_Glazen vouwwand2

 

 

 

 

Met de prachtige design vouwwanden van Solarlux steekt u niet alleen uw woning in een modern jasje, de optimale isolatie bespaart u ook aanzienlijk op de energie- en onderhoudskosten. Binnen enkele jaren heeft u uw investering terugverdiend en is uw woning in waarde vermeerderd.

De vele variaties in openingsmogelijkheden en de grote diversiteit in kleur- en materiaalkeuze maken vouwwanden geschikt voor elke woning, zowel nieuwbouw als verbouw. Vervul uw behoefte naar meer openheid geheel naar eigen wens. Ervaar meer licht, meer lucht, meer ruimte – meer comfort!

Voordelen vouwwanden

Maximale gevelopening

Bij een schuifpui opent u 50% van de gevel, bij een vouwwand nagenoeg 100%. Zonder drempels loopt uw woning naadloos over in uw tuin en wordt het één grote woonruimte. Een 5 meter brede vouwwand schuift u simpel samen tot een pakket van 50 cm.

Optimale isolatie

De stabiele geïsoleerde systemen met dubbel of drievoudig glas en de hoge wind- en waterdichtheid geven optimale isolatie conform de nieuwste normen voor energieprestaties. De vouwwanden zijn aantoonbaar beter geïsoleerd dan schuifpuien. Tocht en hoge stookkosten zijn hiermee verleden tijd. Daarnaast zijn de gebruikte materialen van aluminium, dus onderhoudsarm en ook nog eens geluidswerend.

Eenvoudige bediening

Het speciaal ontworpen duurzame RVS loopwerk en de rails garanderen een soepel lopende vouwwand, die in een handomdraai te openen of te sluiten is. De loopdeur kan met een deurstop worden vastgezet waardoor deze automatisch meeschuift bij het openen van de vouwwand. Zo zijn er vele variabele openingsmogelijkheden.

Hoge inbraakwerendheid

Geïntegreerd hang- en sluitwerk en RVS beslag zorgen voor de gewenste veiligheid. Een espagnoletslot met een 24mm-pen vergrendelt de deur boven en onder met het kozijn. De Solarlux vouwwanden voldoen aan de nieuwste Europese normen.

Meer informatie: Solarlux

Speak Your Mind

*