Vouwwanden voor duurzame renovatie

*** Week van het Comfortabel Wonen ***

Glazen vouwwand

Kies nu voor Solarlux vouwwanden en ontvang € 400,- retour!

De zon is een natuurlijke bron van energie. Met glazen vouwwanden laat je je woonkamer baden in een zee van daglicht dat zorgt voor natuurlijke warmte. De vouwwanden zijn super goed geïsoleerd. Hoge stookkosten door tocht behoren zo tot het verleden.

Laat in de actieperiode van 1 september t/m 31 oktober 2014 uw huidige pui of achtergevel renoveren, dan bespaart u deze winter al energiekosten. Én geniet u in het voorjaar direct van het heerlijke buitenleven. Door de onderhoudsarme materialen bespaart u ook nog eens op de onderhoudskosten zoals schilderwerkzaamheden. De overheid stimuleert duurzame renovatie op allerlei manieren, waardoor u subsidie kunt krijgen op energiebesparende maatregelen. En u betaalt geen 21% BTW over de arbeidskosten, maar slechts 6% BTW.

Voorbeeld mogelijke besparingen

Actie-aanbod Solarlux
€    400,-

Subsidie overheid energiebesparende maatregel** 
€    300,-

Besparing energiekosten in 10 jaar ***
€ 1.000,-

Besparing op onderhoudskosten 
€    250,-

6% BTW tarief op arbeid in plaats van 21%
€    50,-

In totaal kunt u nu dus wel tot € 2.000,-  besparen op uw totale investering!

**   kijk op www.energiesubsidiewijzer.nl welke voorwaarden gelden in uw regio
*** bron IFT Rosenheim o.b.v. U-waarde=0,7 W/m²k

Naast de financiële aspecten zorgen de vouwwanden voor een hoog wooncomfort, gevoel van ruimte en modern design. De royale openingsmogelijkheden zorgen voor een naadloze overgang van binnen naar buiten.

Snelle montage

De prefab elementen zorgen voor een snelle montage op de bouwplaats. In een minimaal tijdsbestek van 1 à 2 werkdagen kan de gevel vervangen worden. Bekijk een praktijkvoorbeeld:

YouTube voorvertoningsafbeelding

 

Meer informatie: Solarlux

 

Speak Your Mind

*