vtwonen tegels by Douglas & Jones

vtwonen tegels by Douglas & Jones
Welke woonstijl ook bij je past, met vtwonen tegels by Douglas & Jones leg je de basis voor ieder interieur. Verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en structuur geven ze je huis in één klap een bijzondere uitstraling. Maar vtwonen tegels by Douglas & Jones zijn niet alleen erg mooi, ze zijn ook makkelijk in onderhoud en dus easy to clean. Ook zijn ze erg comfortabel en duurzaam. Zeker in combinatie met energiezuinige vloerverwarming. Tegels zijn namelijk de beste geleider van warmte waardoor met een gering energiegebruik toch een behaaglijke temperatuur in huis kan worden bereikt.

vtwonen tegels marwoodNatuurgetrouwe houttegels

Helemaal van nu zijn natuurgetrouwe houttegels. Het ziet eruit als hout, het voelt als hout en toch zijn het tegels. Verkrijgbaar in plankformaat en met verschillende houtstructuren laten ze je interieur echt tot leven komen! Een warm en levendig karakter voor je vloer of wand, maar met alle voordelen van keramische tegels. Dus kras- en slijtvast, vlekbestendig en gegarandeerd kleurvast.

Van binnen naar buiten

Naast dat tegels eigenlijk overal in huis zijn toe te passen, is een er een sterk groeiende trend om tegels ook buiten, rondom je huis te verwerken. De eigenschappen van keramiek zijn zó goed en sterk dat het een ideaal product is voor buiten. En je creëert er een fantastisch effect mee door bijvoorbeeld je woonkamervloer door te trekken van binnen naar buiten.

Samen met vtwonen is ook hier een speciale collectie voor samengesteld, te weten duostone: vtwonen buitentegels. Een uniek, bijzonder innovatief en met meerdere awards bekroond concept.

Naast de al hele fraai Uni tegels maken vooral de speciaal ontworpen duostone Dessins je terras of buitenvloer een geweldige plek waar je naar blijft kijken. Zo krijg je een buitenvloer met een twist. Absoluut bijzonder, super praktisch én blijvend mooi.

Actie

Extra leuk! Tijdens de woonvloerenvoordeelactie worden vtwonen tegels by Douglas & Jones van een drietal collecties tegen aantrekkelijke actieprijzen aangeboden. De hele oktober woonmaand kun je nog profiteren van EXTRA voordeel! Kijk voor meer informatie op www.vtwonentegels.nl.

Speak Your Mind

*