VTWonen tegelseries extra voordelig

Tijdens de woonvloerenvoordeelactie worden vtwonen tegels by Douglas & Jones van een drietal collecties tegen een actieprijs aangeboden. Het gaat hierbij om de series Hormigon, Marwood en Loft. Met deze tegels leg je de basis voor een sfeervol en “lekker thuis” gevoel, welke woonstijl je ook kiest.

Tegelseries voordelig tijdens tegelwekenDrie tegelseries in 11 kleuren

  • Hormigon is een stijlvolle tegelserie die niet alleen mooi, maar ook erg makkelijk is. De nieuwe “klassieker” onder de tegels. De perfecte basis voor een karaktervolle vloer of wand met een vintage randje.
  • Marwood is een lust voor het oog. Deze natuurgetrouwe houttegels in plankformaat in verschillende houtstructuren zorgen voor een levendig karakter. Sfeervol en mooi, maar ook erg makkelijk.
  • Loft is tot slot een prachtige, neutrale serie in betonlook. Strak en slijtvast, maar ook erg sfeervol. Zorgt voor een stoer, industrieel tintje in je huis.

Actievoorwaarden

Op de site www.tegelweken.nl vind je alle informatie over de actievoorwaarden. Bovendien vind je daar de verkooppunten bij jou in de buurt, zodat je de collectie zelf kunt gaan bekijken. Deze zomeractie loopt nog tot 1 oktober 2015.

Meer informatie: Tegelweken

Speak Your Mind

*