Waarom tegels?

Waarom tegels? Mooi en makkelijk!

Omdat ze niet alleen mooi, maar ook érg makkelijk zijn

Met tegels leg je de basis voor elk interieur, welke stijl je ook kiest. Naast bijzonder sfeervol zijn ze ook erg praktisch. Tegels zijn makkelijk in onderhoud en dus easy to clean. Tegels van Douglas & Jones zijn ook waterdicht, kras-, slijt- en vlekbestendig. Dat maakt tegels erg hygiënisch en vooral duurzaam. En in combinatie met energiezuinige vloerverwarming ook nog eens bijzonder comfortabel.

Omdat ze overal in je huis welkom zijn

Tegels zijn perfect geschikt voor de wanden en vloeren in je huis. Natuurlijk de badkamer en de keuken, maar juist ook de woonkamer of zelfs de slaapkamer. Stijlvol, een lust voor het oog en perfect om je huis nog mooier te maken!

Omdat je in één klap je huis een bijzondere uitstraling geeft

Vandaag de dag is er een ongekend tegelaanbod op elk denkbaar gebied qua stijl, kleur, structuur én budget. Je kunt dus eindeloos combineren en zo creeër je heel eenvoudig je eigen stijl. Tegels bieden sfeer en karakter, absoluut een feestje om in huis te hebben.

Waarom tegels? Met tegels leg je de basis!

Omdat ze je huis lekker leefbaar maken

Naast de vele dessins en mogelijkheden zijn tegels écht perfect voor vloerverwarming. Steen is namelijk de beste geleider van warmte! Met gelijkmatige warmteverdeling voelt je huis nóg comfortabeler en aangenamer. Precies op die temperatuur die jij wilt hebben. Daarbij zijn er huidige technieken vloerverwarmingssystemen op de markt die bijzonder duurzaam zijn en dat al tegen zeer schappelijke prijzen waarbij je aanzienlijk minder energie verbruikt. En tijdens die warme zomerdagen is je vloer juist bijzonder koel en draagt óók dan bij aan een betere regulering van de temperatuur in huis. Dat maakt tegelvloeren niet alleen erg duurzaam vanwege de extreem lange levensduur doordat het nagenoeg niet slijt, maar vooral ook kostenbesparend als het gaat om je energieverbruik.

Meer informatie: vtwonen tegels by Douglas & Jones

Speak Your Mind

*