Wastafelkranen mooi door eenvoud

Er is een enorme keuze in wastafelkranen met de meest creatieve ontwerpen, maar soms is eenvoudig gewoon goed genoeg. Wij zetten drie verschillende kranen van KWC op een rijtje. De overeenkomst: eenvoud.

KWC AVA-S

Wastafelkranen KWC AVA-SMet zijn kenmerkende korte uitloop en slanke vorm, slaat KWC AVA-S ongetwijfeld een goed figuur in uw badkamer. De wastafel kraan biedt een combinatie van Zwitserse kwaliteit, praktische bediening en zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, samen met robuust vakmanschap die uitzonderlijke veerkracht en levensduur garandeert.


KWC PIANA

KWC PianaMet KWC PIANA laat u duidelijk weten: in badkamer en keuken is eerlijke kwaliteit voor u belangrijker dan luid spektakel. Deze kwalitatief hoogwaardige allrounder is meteen in meerdere opzichten rechtlijnig: rijke functies, hoog bedieningscomfort en uitstekende prijs-prestatieverhouding. Het brede assortiment van KWC PIANA maakt de overvloed aan keuze tot een waterplezier.

 

KWC INTRO

KWC IntroKWC INTRO is het beste bewijs dat uitmuntende kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Beleef het comfort van een in ieder opzicht intuïtieve, ergonomische bediening en laat u overtuigen door het minimalistische, originele design van de lijn. Kort en goed: KWC INTRO legt een nieuwe, belangrijke norm vast – en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Meer informatie: KWC by Franke

Speak Your Mind

*