Water besparen met spoelunit Niagara

Water besparen met spoelunit Niagara De internationaal hoog aangeschreven designprijs “Red Dot Award: Product Design 2015” is toegekend aan de nieuwste spoelunit van Reginox, de Niagara . De leden van de Red Dot jury waren onder de indruk van de veelzijdigheid in combinatie met het design van deze spoelunit en hebben dit beloond met deze prestigieuze designprijs.

Veelzijdig design

De trend in de keuken is het gebruik van vierkante spoelbakken. Daar gaat in verhouding veel water in, zeker als je een grote pan wilt afwassen. De Niagara spoelunit heeft twee bodemniveaus, waardoor je bij het afwassen van zo’n pan veel minder water nodig hebt. Het bespaart u kosten en het draagt ook nog bij aan een beter milieu. Reginox garandeert dat haar rvs spoelunits onder de meest zorgvuldige omstandigheden zijn geproduceerd. Bovendien is Reginox de enige spoelbakkenfabrikant die een levenslange garantie durft te geven op haar rvs producten.

Maatschappelijk verantwoord

Bij het ontwerp van deze spoelunit is de nadruk gelegd op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Spoelunit Niagara bespaart tot wel 30% water door twee verschillende bodemniveaus en is ook eenvoudig te reinigen door z’n ronde vormen. Bovendien bevat het ontwerp een aantal slimme, innovatieve gadgets, zoals een uitlekrooster dat meteen een onderzetter is, een inzetbakje dat naar keuze een opbergboxje of een afvalbakje is en meer originele items die het begrip spoelbak definitief een andere betekenis geven.

Meer informatie: Reginox

Speak Your Mind

*