Water besparen zonder dat u het merkt

Water besparen met Clover GreenDe bekende serie Clover van de Deense kranenfabrikant Damixa is uitgebreid met een aantal ‘groene uitvoeringen’, welke nog meer water besparen. Deze groene edities, die de naam Clover Green dragen, zijn uitgerust met de slimme ‘koude start’ functie, en zullen hierdoor het verbruik van warm water verminderen.

Koude start

Een kraan die met een koude start functie is uitgerust kan een helpende hand zijn met betrekking tot het besparen van energie. Een koude start houdt in dat alleen koud water – en geen mix van warm en koud water – wordt gebruikt wanneer de kraan voor het eerst wordt aangezet in de oorspronkelijke centrale stand. Warm waterverbruik wordt op deze manier verminderd zonder dat je hier als gebruiker enige hinder van ondervindt.

Water besparende perlator

Naast de slimme koude start functie is Clover Green bovendien uitgerust met een waterbesparende perlator die het waterverbruik met 6 tot 8 liter reduceert, afhankelijk van het model. De perlator is zó ontwikkeld dat u geen enkel verschil zult merken in het dagelijks gebruik, maar wel een aanzienlijke afname van uw waterverbruik zult ervaren. Clover Green is Deens design op zijn best: klassiek, functioneel en duurzaam. De serie biedt kranen voor zowel de keuken als badkamer.

Meer informatie: Damixa

Speak Your Mind

*