Water bij de hand, ook in de tuin

Wanneer het voorjaar zich aandient, begint het bij velen weer te kriebelen. We willen naar buiten, de tuin in. Na de winter moet de tuin wel even onder handen worden genomen. Snoeien, oud blad ruimen en dode planten vervangen door nieuwe. Om goed te kunnen wortelen, heeft de jonge aanplant voldoende water nodig. Mora Armatur introduceert een gloednieuwe buitenkraan met een eenvoudig en strak design. De buitenkraan past op alle muurdiktes, heeft een automatische leegloopfunctie en is bestand tegen vorst. Werken in en om huis wordt een stuk gemakkelijker met je water bij de hand, ook in de tuin.

Water bij de hand, ook in de tuin

Het hele jaar door water bij de hand

Een zwembad vullen, de planten buiten water geven, de poten van de hond afspoelen, het zijn allemaal zaken waarvoor een buitenkraan gewoon onmisbaar is. Maar het is in Nederland niet altijd zomer. In de winter kan het flink vriezen. Daarom moet een buitenkraan tegen strenge vorst kunnen om het risico op vorstschade te voorkomen.

Slimme kraan

Damixa tuinkraanDe nieuw ontworpen buitenkraan heeft een eenvoudig design en is snel en gemakkelijk te installeren. De kraan is zo ontworpen dat de koperen pijp die door de muur gaat, ingekort kan worden zodat deze in elke muur en met elk materiaal past. Bovendien heeft de kraan een automatisch leegloopfunctie. Het water in de pijp loopt automatisch weg. Daardoor kan het niet bevriezen en zal de waterleiding in de muur niet springen.

Aan de buitenzijde van de muur is niet veel nodig. Slechts een wandplaatje en een knop of los sleuteltje zijn zichtbaar, nadat de kraan is bevestigd. Met het aansluiten van slang en sproeikop is er het hele jaar door water in de tuin.

De adviesprijs voor de buitenkraan is vanaf € 86,00 incl. btw. De kraan is te koop bij de vakhandel.

Meer informatie: Damixa

Speak Your Mind

*