Week van de badkamer

Week van de Badkamer

Uit onderzoek blijkt dat de badkamer boven aan het lijstje staat met ruimtes die huizenbezitters het liefst zouden vernieuwen of aanpassen. Een gemiddelde badkamer gaat maar liefst 20 jaar mee en in de afgelopen 20 jaar heeft de badkamer zich ontwikkeld van washok tot wellnessruimte. De huidige badkamer past zich aan uw persoonlijke wensen aan. Een badkamer in uw eigen stijl biedt u de mogelijkheid om u totaal te ontspannen en te genieten van water en warmte.

Daarom heeft het Voorlichtingsburo Wonen de week van 5 tot en met 9 mei uitgeroepen tot Week van de Badkamer. In deze week zullen wij u informeren en inspireren met nieuwtjes en tips op het gebied van badkamers, badkamervloeren, badkamerkranen, badkamerinrichting, enz. Als opwarmertje starten wij met de badkamerinspiratie fotogalerij.

Badkamerinspiratie fotogalerij

Bent u ook toe aan een badkamermetamorfose, dan kunt u in de onderstaande fotogalerij inspiratie opdoen. Even lekker dromen over uw nieuwe badkamer met of zonder bad, in zwart-wit of juist met een vrolijke kleurtje of warme houttinten.

no images were found

Speak Your Mind

*