Week van de Keuken 2019

De week van 11 tot en met 15 februari is door het Voorlichtingsburo Wonen uitgeroepen tot Week van de Keuken 2019. In deze week kun je heel veel informatie en inspiratie verwachten op het gebied van keukens en alles wat daarmee samenhangt.

Week van de Keuken 2019

Waarom de week van de keuken?

De keuken geen afgeschermde ruimte meer. De keuken maakt onderdeel uit van onze woon- en leefomgeving. Het is de keukentafel waaraan we eten, werken en spelen. De keuken is dus een multifunctionele ruimte. En die ruimte moet voldoen aan de wensen en eisen van de huidige tijd.

De keuken is de belangrijkste ruimte in huis. Naast de drie hoofdmaaltijden op de dag bereiden we ook regelmatig een tussendoortje of drankje in de keuken. En koken doen wij allang niet meer alleen maar op gas. We koken, stomen, grillen en bakken erop los. En de apparatuur die wij daarbij gebruiken, maakt het ons steeds gemakkelijker om smakelijke maaltijden op tafel te zetten. De fabrikanten zitten niet stil en wij zetten graag de nieuwste ontwikkelingen op een rijtje.

Kleine keuken inspiratie

Niet iedereen is even ruim behuisd. Niet iedereen kan zich de luxe permitteren van een grote leefkeuken. Maar je hebt niet veel ruimte nodig voor een keuken. Ook op een kleine oppervlakte is het mogelijk om een volledige keuken te plaatsen. Door op een slimme manier met de beschikbare ruimte om te gaan, hoeft het je aan niets te ontbreken in de keuken. Inspiratie nodig? Kijk dan op ons Pinterestbord Kleine keukens.

 

Speak Your Mind

*