Week van het Comfortabel Wonen 2017

Header Week van het Comfortabel Wonen 2017

De zomervakantie ligt weer achter ons. In heel Nederland zijn inmiddels de scholen weer begonnen. Iedereen die de zomer elders heeft doorgebracht is teruggekeerd naar huis. En als je er goed over nadenkt, is het heel bijzonder dat wij één of meer keren per jaar op vakantie gaan. Wij verlaten massaal onze comfortabele woningen om in een tent, (sta)caravan, bungalowhuisje of hotelkamer te vertoeven. Een verblijf dat vaak vele malen kleiner is dan wij thuis gewend zijn. Dat is waarschijnlijk de reden dat wij het na een paar weken weer zo heerlijk vinden om thuis te komen. Want wie comfortabel woont, hoeft eigenlijk nergens ander heen. Het Voorlichtingsburo Wonen heeft daarom week 37 uitgeroepen tot de Week van het Comfortabel Wonen 2017.

Bijzonder wonen

Pinterest bord bijzonder wonenVoor iedereen is Comfortabel Wonen anders. De een woont het liefst in een strakke woning met zo min mogelijk tierlantijnen, een ander wordt juist graag omringt door weelderige decoratie. Hetzelfde geldt voor de locatie waar je huis staat; midden in de stad of liever in het bos of juist aan het water. Om een beetje in de stemming te komen voor deze Week van het Comfortabel Wonen wijzen wij je graag op ons Pinterestbord “Bijzonder wonen”. Op dit bord vind je een verzameling van bijzondere huizen om in te wonen en van bijzondere plekjes op de wereld waar mensen hun huis hebben gebouwd. Huizen die door materiaalgebruik opgaan in de natuur of juist hele opvallende -zelfs een beetje rare- huizen.

Ga naar ‘Bijzonder wonen’ op Pinterest

 

Bijzondere architectuur

Pinterest bord bijzondere architectuurVoor architecten blijft het een sport om een spraakmakend gebouw op hun naam te kunnen zetten. Op het Pinterstbord ‘Bijzondere architectuur’ is een verzameling te vinden van architectonische hoogstandjes en inspirerende gebouwen. Bijzonder door de vorm, het gebruik van materiaal of kleur. Laat je verrassen door deze bijzondere objecten die architecten hebben gecreëerd.

Ga naar ‘Bijzondere architectuur’ op Pinterest

Speak Your Mind

*