Whirlpool 6th Sense Absolute

Whirlpool Absolute Design

Vandaag de dag zien we het gedrag van consumenten in hun individuele leefstijl steeds meer verschuiven naar een gezondere leefstijl, met respect voor de omgeving. In feite leven we in een tijd waar bewustzijn een steeds grotere plaats in ons dagelijks leven inneemt, met het verlangen om onze omgeving zo veel mogelijk intact te houden, zodat wij en iedereen in de toekomst er zo lang mogelijk van kan blijven genieten. Door bewuster te leven en te consumeren vinden we een nieuwe balans tussen culturele regels, mindfulness, de zorg voor het milieu en ons consumentengedrag.

Bewust leven

Deze bewuste leefstijl sluit naadloos aan bij de “minder is meer”-filosofie, waarbij de duurzaamheid en bewustzijn niet wordt gezien als zelfontbering, maar eerder als aantrekkelijk en iets om trots op te zijn. Soberheid is een bewuste keuze en wellicht een beslissing die voortvloeit uit de economisch mindere tijden. Maar een leven, waarbij je je laat inspireren door eenvoud, bewustzijn en duurzaamheid betekent eigenlijk trots zijn op onze eigen dagelijkse prestaties, onze intelligentie en alle tijd- en energiebesparende activiteiten. De beste plek om deze bewuste leefstijl te implementeren is ons eigen huis, waar we deze met zorg en toewijding in praktijk kunnen brengen.

Intuïtief

Whirlpool begrijpt deze opkomende consumentenbehoeften en weet dat mensen ervan genieten om op hun eigen unieke manier vorm te geven aan hetgeen zij belangrijk vinden in hun dagelijks leven. Whirlpools innovatieve en exclusieve 6TH SENSE-technologie biedt intuïtief, zonder moeite, perfecte resultaten. Met dit in het achterhoofd brengt Whirlpool voor het eerst de 6TH SENSE-technologie – welke voorheen uitsluitend op de top-range apparaten beschikbaar was – op een uitgebreide lijn van apparaten in het middensegment, gepresenteerd in de Absolute-serie.

Design

Sterker nog, het design van de nieuwe Whirlpool Absolute-lijn vervult de groeiende wens van de consument voor een bewustere leefstijl perfect doordat een uniek, intuïtief design wordt gecombineerd met excellente resultaten en tijdbesparende opties. De Absolute-serie bestaat uit een oven, een magnetron, een inductiekookplaat en een afzuigkap: ontdek de schoonheid van uitstekende prestaties.

Whirlpool Absolute Design oven en magnetron6th Sense oven in Absolute Design

Dankzij de programmeerknop en de 6th Sense technologie stel je eenvoudig de oven in. Met het Ready2Cook systeem hoef je de oven nooit meer voor te verwarmen, waardoor je tijd en tot wel 20% energie bespaard. Door de SmartClean reiniging zijn er geen agressieve schoonmaakmiddelen meer nodig en spaar je het milieu.

6th Sense Magnetron in Absolute Design

Perfect passend bij de oven is de nieuwe magnetron voorzien van de 6th Sense technologie, de nieuwe intuïtieve programmeerknop en de CrispTechnologie waardoor je eten krokanter, sappiger en gezonder wordt bereid dan ooit.

6th Sense kookplaat in Absolute Design

De strak vormgegeven inductiekookplaat is speciaal ontworpen voor iedere kookbehoefte, of je nou wilt smelten, sudderen, bakken, koken of opwarmen. Met de FlexiCook voeg je twee kookzones samen en creëer je het ideale oppervlak voor de bereiding van zelfs de grootste schotels.

6th Sense Afzuigkap in Absolute Design

Deze afzuigkap kenmerkt zich in uitstekende resultaten en een zeer laag verbruik. Met de 6th Sense knop selecteer je de kookmethode die je gebruikt en de afzuigkap vindt automatisch de juiste stand.

Whirlpool Absolute Design afzuigkap   Whirlpool Absolute Design kookplaat

Meer informatie: Whirlpool

Speak Your Mind

*