Whirlpool JetCuisine: gezond en culinair genieten

Whirlpool JetCuisineGenieten van gezonde, culinaire gerechten, zoals een mals stukje lamsvlees of een huisgemaakte pizza, schiet er vaak bij in. Oorzaak: een gebrek aan tijd in het dagelijks leven. 60%* van de consumenten geeft daarom aan behoefte te hebben aan keukenapparaten die het kookproces sneller en gemakkelijker maken. De nieuwe Whirlpool JetCuisine magnetron komt tegemoet aan deze behoefte en levert een snel kookproces, bijvoorbeeld met Crisp of hete lucht. Ondertussen blijven alle waardevolle voedingswaarden van uw gerechten behouden. Met de nieuwe gewichtssensor wordt elk gerecht tot precies de juiste gaarheid bereid en dit vele malen sneller dan met traditionele kookmethodes. Dankzij de JetCuisine magnetron kunt u eenvoudig en snel elke dag genieten van de meest heerlijke en gezonde gerechten, zelfs op drukke dagen.

Veel meer dan ‘gewoon’ ontdooien en opwarmen

Whirlpool magnetrons kunnen veel meer dan ‘gewoon’ ontdooien en opwarmen: het zijn compacte alleskunners met een wijde variëteit aan functies om ruimte te besparen in de keuken en tijd te besparen tijdens het koken. U bereidt eenvoudig en snel de meest heerlijke en gezonde maaltijden met de nieuwe JetCuisine magnetron. Of het nu grillen, bruinen of Crispen is – de JetCuisine heeft de juiste oplossing voor elke situatie. Daarnaast kunnen gerechten die traditioneel gezien in de oven werden bereid, nu nog sneller worden bereid door het combineren van de magnetron- en hete lucht functie. De veelzijdige Whirlpool magnetron levert ook fantastische resultaten wanneer het aankomt op ontdooien: de speciale JetCuisine ontdooifunctie ontdooit tot wel zeven maal sneller dan een standaard magnetron.

Whirlpool JetCuisine Whirlpool JetCuisine

Simpelweg heerlijk, wonderbaarlijk krokant

Precies en nauwkeurig koken wordt kinderspel met de nieuwe JetCuisine gewichtssensor. De gebruiker hoeft alleen maar het type gerecht te selecteren en de magnetron neemt automatisch alle andere instellingen over – koken is nog nooit zo simpel geweest. Of het gerecht nu gegrild, gebruind of gecrispt moet worden, de JetCuisine zorgt voor een perfect resultaat. De unieke Crisp™ functie creëert een optimale balans tussen koken, bakken en bruinen, waardoor zelfs bevroren brood net zo krokant en vers wordt als pasgebakken brood met de speciale Crisp™ ontdooifunctie voor brood.

Win deze Whirlpool JetCuisine

Like-VBW-Win_buttonGezond en culinair genieten is nu binnen handbereik. Via de Facebookpagina van het Voorlichtingsburo Wonen kunt u een echte Whirlpool JetCuisine winnen. Het is heel eenvoudig: Like onze Facebookpagina, laat via een reactie op het bericht weten waarom u de JetCuisine in uw keuken zou willen en deel het bericht vrijwillig op uw tijdlijn. Vrijdag 2 mei wordt de winnaar via Facebook bekend gemaakt.

* Bron: representatief onderzoek door tns Infratest in Duitsland in juli 2013 namens Whirlpool.

Meer informatie: Whirlpool

Naar de Facebookactie

Speak Your Mind

*