Wijn perfect op temperatuur

Kuppersbusch WijnklimaatkastDe langste dag van dit jaar hebben we alweer beleefd, maar wij mogen ons ongetwijfeld nog verheugen op vele lange avonden in de tuin. Gezellig de dag doornemen met een wijntje in de hand. Precies op de juiste temperatuur, want dat is het lekkerst. Geen probleem met de onderbouw wijnklimaatkast van Küppersbusch die 50 flessen voor u op temperatuur houdt.

Twee zones

De wijnklimaatkast is voorzien van twee gescheiden temperatuurzones met een regelbare temperatuur. Het bovenste vak is instelbaar van 5°C tot 10°C en het onderste vak van 10°C tot 18°C. De temperatuurregeling en –aanduiding van deze onderbouwkast is elektronisch. De vijf houten plateaus waar de flessen op liggen, zijn uittrekbaar voor een goed overzicht van de wijnen. Verder is de kast voorzien van een koelsysteem met ventilator, een waterreservoir voor extra bevochtiging en LED-verlichting.

Win deze wijnklimaatkast

Bent u ook een wijnliefhebber? Doe dan mee met onze Like & Win-actie op Facebook en wie weet bent u binnenkort de gelukkige bezitter van deze onderbouw wijnklimaatkast van Küppersbusch. Meedoen is heel eenvoudig:

  1. VBW_Like-Win_buttonLike onze Facebookpagina
  2. Like het bericht
  3. Geef in een reactie aan waarom u de wijnklimaatkast zou willen winnen

Gunt u uw familie en vrienden ook een kans? Deel het bericht dan op uw eigen tijdlijn.

Naar de Like & Win-actie op Facebook

Meer informatie: Küppersbusch

 

Speak Your Mind

*