Wonen met stijl – Dromen van huizen

Wonen met stijl – Dromen van huizenWonen is steeds meer een totaalgebeuren waarbij relaxed cocoonen en genieten met alle zintuigen centraal staan. In gezinsverband, met vrienden of familie.

Wonen met stijl – Dromen van huizen is een bundeling van alle reportages uit Wonen met stijl 1 & 2 en geeft je in maar liefst 42 unieke woonprojecten een inkijk in de wereld van smaken en trends. De zoektocht naar exquise villa’s, knusse huizen, eigentijdse flats en lofts in binnen-en buitenland levert tijdloze pareltjes op.

Diverse woonstijlen komen aan bod: van zen tot weelderig, van strak klassiek tot doorleefd tijdloos. Ook de interieurinrichting beslaat het hele gamma van klassiek tot modern. Maar het is ‘ m steeds de persoonlijke touch en de detailafwerking waarmee mensen het verschil maken.

 De vele bouw- en interieurtips samen met de schitterende foto’s maken van dit boek een eindeloze bron van inspiratie. Wonen met stijl – Dromen van huizen is evengoed een inspirerend werkinstrument als een koffietafelboek om steeds opnieuw met plezier te doorbladeren.

Bestel dit boek:

Speak Your Mind

*