Zeepdispenser voor de functionele keuken

Zeepdispenser KWC   Zeepdispenser KWC
Ruime en functioneel ingerichte keukens zijn de trend. Maar niet alleen dat – het wonen in de keuken, het eten met gasten en het klaarmaken van uitgelezen gerechten, dat staat voor gezelligheid en hartstocht. Als gevolg van deze trend wordt voor de keuken graag gekozen voor functionele en qua vorm op elkaar afgestemde producten. De zeepdispensers van KWC by Franke passen uitstekend binnen deze trend. Deze nuttige accessoire staat altijd klaar, is makkelijk te bedienen en zorgt voor een opgeruimde keuken.

Gemakkelijk te monteren

Ze zijn qua vorm en karakter afgestemd op de betreffende kranenseries en zorgen met discrete elegantie voor orde en overzichtelijkheid. Dit nuttige accessoire wordt op dezelfde manier geïnstalleerd als de keukenmengkraan. Het zeepreservoir is onder de afdekking op de aansluitstomp geschroefd, hetgeen voorkomt dat het reservoir zonder meer los kan raken. De zeepdispenser wordt gewoon op de aansluitstomp gestoken en kan naar believen gedraaid worden.

Bijvullen zeepdispenser KWCEenvoudig te vullen

Het reservoir kan gemakkelijk van boven af met zeep worden gevuld: dispenserkop van de aansluitstomp nemen, reservoir met zeep of vaatwasmiddel vullen – klaar. De capaciteit van het zeepreservoir bedraagt 300 ml.

Meer informatie: KWC by Franke

Speak Your Mind

*