Zelf de perfecte keuken ontwerpen met KeukenCreator

KeukenCreatorIedereen heeft zijn eigen specifieke wensen als het aankomt op een nieuwe keuken. Maar wat is de beste indeling en hoe komt het uiteindelijke resultaat eruit te zien? Met de KeukenCreator van Keukenspecialist kunt u zelf aan de slag om uw droomkeuken te ontwerpen. En moeilijk is het niet. Schuiven met kastjes en apparaten, beetje passen en meten, spelen met kleuren, en dan uiteindelijk in prachtige super realistische 3-D kwaliteit daar je droomkeuken voor je te zien.

Eenmalige plug-in

Om de bijzondere 3D-kwaliteit mogelijk te maken wordt u gevraagd eerst eenmalig een plug-in te installeren. Dat is zo gebeurd. Daarna kunt u lekker aan de gang. Misschien wilt u eerst even door de Help-functie scrollen om een idee te krijgen van de mogelijkheden, misschien wilt u gelijk beginnen met ontwerpen. In dat geval zal de Help-functie altijd tot uw beschikking staan als u het even niet meer weet. U kunt beginnen met een standaard ontwerp en deze bewerken naar eigen smaak, maar u kunt ook eerst de afmetingen van uw eigen keuken invoeren, compleet met ramen en deuren.

Ontwerptips

KeukenCreatorLet op bij het ontwerpen van uw keuken dat er voldoende ruimte is om u er in te bewegen en dat alle functies op de meest handige plaatsen komen (houd bijvoorbeeld rekening met de afvoer van de afzuigkap en eventueel met leidingen die u niet wilt verleggen). En zet er vooral nog wat gezellige plantjes of accessoires bij om het ontwerp de finishing touch te geven. Wandel er zelf nog even doorheen om uw ontwerp keuken vanuit alle hoeken goed te bekijken: met je vrienden per email, op uw Facebookpagina of met ons. U kunt het ontwerp doorsturen of uitprinten en meenemen naar een van de Keukenspecialisten zodat deze al direct weet wat u wilt met uw keuken. De Keukenspecialist kan uw ontwerp met handige tips aanvullen om het helemaal perfect te maken.

 

Meer informatie:

Speak Your Mind

*