Zomergarantie met terraskamer

Terraskamer van Solarlux

Foto: Solarlux

Hoe veranderlijk is het weer in Nederland. Na de winter komt de lente en daarna… weer de winter? En wie herinnert zich niet de verregende zomer van vorig jaar? Lekker buiten zitten, tussen de buien door. Deze zomer kunt u zich verzekeren van zomergarantie. Hoe? Met een luxe terraskamer.

Met slecht weer toch buiten

Met een terraskamer van Solarlux bent u beschut tegen wind en regen en schijnt de zon? Dan opent u de terraskamer 100%. Dit wordt mogelijk gemaakt door een glazen overkapping en verticale beweegbare vouwwanden, die in een handomdraai eenvoudig naar de zijkanten geschoven kunnen worden. Ook is er de mogelijkheid om de terraskamer gedeeltelijk te openen, waarmee u voorkomt dat u in de tocht zit.  En bij slecht weer kunt u de terraskamer geheel afsluiten, zodat u toch nog behaaglijk ‘buiten’ kunt zitten.

Terraskamer zonder struikelgevaar

De basis van de terraskamer is het glazen dak, dat door verticale glazen vouwwanden op elk moment in een terraskamer veranderd kan worden. Afhankelijk hoe beschut u wilt zitten, kunt u kiezen tussen vol glas vouwwanden of met een slank profiel uitgevoerde vouwwanden. Ook geïntegreerde vloerrails, in 2-, 3-, of 4 sporen zijn mogelijk. Onafhankelijk voor welke variant u kiest: alle terraskamers zijn uitgerust met verzonken vloerrails waarbij u zonder struikelgevaar toegang heeft tot uw tuin.

Actie: gratis terrasverwarmer

U wilt natuurlijk volop genieten van uw nieuwe terraskamer. Daarom kunt u naar wens direct comfortabele accessoires bestellen: de Design HEATSTRIP TM terrasverwarmer zorgt voor aangename warmte en verlengt uw verblijf in de terraskamer van het vroege voorjaar tot laat in de herfst. Deze terrasverwarmer ontving al een RED DOT Design Award en past harmonisch in het design van de terraskamer. En nu het beste: Kiest u in de actieperiode van 1 maart tot 31 mei 2013 voor een Solarlux terraskamer, dan ontvangt u de terrasverwarmer HEATSTRIP t.w.v. € 966,- geheel gratis!

Meer informatie: Zomergarantie

Comments

  1. graag naam van dealers in België van de Solarlux glazen vouwwanden en glazen terrasoverkappingen
    met dank.

Speak Your Mind

*