Bespaar op je stookkosten met een energiebesparende radiator

Wist je dat 75% van de energie die we voor het huishouden nodig hebben, alleen al gaat naar onze verwarming? Daarom valt er op dit gebied nog zoveel te besparen. Bespaar op je stookkosten met een energiebesparende radiator. Met de therm-x2 radiatoren van Kermi loopt die besparing op tot 11% ten opzichte van de traditionele radiatoren. Er is een grote keuze aan maten en kleuren, passend bij elke interieurstijl en bij ieder budget. De maximale warmteoverdracht, de korte opwarmtijd en het hoge stralingsvermogen zorgen overal snel voor een comfortabel binnenklimaat met aangename temperaturen. Neem afscheid van de oude energieverslindende radiatoren en schakel over naar de innovatieve therm-x2-technologie. Goed voor je portemonnee en voor het milieu! Je kunt kiezen uit de volgende modellen:

Bespaar op je stookkosten met een energiebesparende radiator

Kermi therm-x2 Line radiator

De therm-x2 Line-paneelradiatoren hebben een fraai tijdloos design en zijn functioneel. Verkrijgbaar in een klassieke compacte versie of met geïntegreerd ventielgarnituur.

Kermi therm-x2 Profil radiator

Radiatoren hebben ruimte nodig om hun verwarmingsvermogen af te geven, daar ontbreekt het nogal eens aan. De Kermi them-x2 Profil paneelradiatoren spelen hierop in door hun efficiënte en aantrekkelijke ontwerp. Toepasbaar in bijvoorbeeld veranda’s, serres en onder vensterbanken.

Bespaar op je stookkosten met een energiebesparende radiator

Kermi therm-x2 Plan radiator

Dankzij het glanzend gladde design zorgen deze radiatoren voor aangename warmte en meer comfort. Niet alleen geschikt voor in huis maar ook ideaal voor bijvoorbeeld een winkel of kantoorpand.

Kermi therm-x2 Verteo radiator

Door het fraaie slanke design is deze radiator perfect voor ruimtes met hoge plafonds en ideaal voor kleinere vertrekken die weinig mogelijkheden bieden voor het plaatsen van een radiator. Slanke warmtetechnologie die ruimte en energie bespaart!

Bespaar op je stookkosten met een energiebesparende radiator

Meer informatie: Kermi

Speak Your Mind

*