De ultieme opberger voor jouw juwelen en accessoires

Heb jij een uitpuilende juwelencollectie waar je geen raad mee weet? Maak dan kennis met de Cubilux. Deze  juwelenopbergers zijn ontworpen om perfect geïntegreerd te worden in je dressing. Ze worden gemaakt van exclusief nappaleder en zorgen voor een steeds perfect georganiseerde juwelenlade!

Orgalux-TAX_Cubics_02-800x500.jpeg

Op maat van jouw collectie

Van ringkussens tot horlogehouders bieden ze  plaats voor al je favoriete accessoires. Alle elementen zijn apart te bestellen, waardoor je dit opbergsysteem helemaal zelf kan samenstellen op maat van jouw collectie en voorkeuren. Hieronder een greep uit de verschillende opties:

  • Horlogehouders
  • Ringkussens
  • Vakverdelingen met plaats voor armbanden en/of kettingen
  • Extra vakverdelingen voor grotere accessoires

Ze zijn te verkrijgen in stijlvol zwart of uniek rood voor een kleurrijke touch!

Orgalux-Travel-set-double_key04_rood-800x500.jpeg

Mee in de reiskoffer

Onze favoriet is ongetwijfeld de Cubilux Travelset, de opberger die niet enkel tot zijn recht komt in je lade, maar ook in je reiskoffer. Op die manier kan je al je favoriete juwelen dragen op vakantie!
In deze set vind je onderverdelingen in verschillende afmetingen, waardoor je kan kiezen waar je je ringen, oorbellen en andere accessoires het liefst opbergt! De siliconen band houdt de verschillende lagen samen, waardoor deze gemakkelijk meekan op je volgende vakantie!

Meer informatie: Orgalux

Speak Your Mind

*