Falmec wint met Bellaria Europese designprijs

Bellaria heeft zilver gewonnen bij de wedstrijd voor de Europese designprijs voor producten in de categorie ‘Wellness- en ontspanningsproducten’. Deze prijs wordt ieder jaar uitgereikt voor de producten die uitblinken in kenmerken, innovatie en milieuvriendelijkheid.

Falmec wint met Bellaria Europese designprijs

Innovatieve luchtreiniger

Bellaria is een innovatieve luchtreiniger die zorgt voor een gezonde balans in huis, dankzij het actieve ionisatiesysteem waardoor geurtjes en andere schadelijke stoffen verdwijnen. De werking van Bellaria vindt zijn oorsprong in de gepatenteerde E.Ion –technologie van Falmec, waarbij ionen in huis in een zuivere atmosfeerachtige concentratie vrijkomen.

Bedreiging voor de gezondheid

Luchtvervuiling in huis, maar ook in openbare ruimtes en werkomgevingen kan een bedreiging zijn voor onze gezondheid. Chemische reinigingsmiddelen en schadelijke stoffen, afkomstig van verwarmingssystemen, airconditioning en elektrische apparaten kunnen de kwaliteit van de lucht die we inademen drastisch verminderen.

Falmec wint met Bellaria Europese designprijs

Geruisloos

De lucht‘controle’ door Bellaria tijdens het zuiveringsproces vindt in totale stilte plaats en is te zien aan de geleidelijke verandering van de bladkleur (van geel naar groen) van de lichtindicator die de verbetering van de omgevingskwaliteit meet. Testen uitgevoerd door de Universiteit van Padua vertonen een vermindering van 85% bacteriële lading in de atmosfeer als Bellaria in bedrijf is.

Falmec wint met Bellaria Europese designprijs

Designobject

Bellaria brengt ook de twee functies van de luchtreiniger en de ledverlichting met dimfunctie met elkaar in overeenstemming, waardoor het apparaat een echt designobject wordt voor woonkamer of kantoor. Het uiterlijk van Bellaria heeft aan schoonheid gewonnen door het minimale maar gedistingeerde design en door de structuur van Murano-glas, exclusief handgemaakt volgens de eeuwenlange Venetiaanse traditie van glasmeesters.

Meer informatie: Falmec

Speak Your Mind

*