Hoe AEG subtiel voor een betere luchtkwaliteit in huis zorgt

Helaas laat de luchtkwaliteit op veel plekken in Nederland steeds meer te wensen over. Dit heeft gevolgen voor de lucht binnenshuis. En hoewel iedereen thuis kan profiteren van schonere lucht door het plaatsen van een luchtreiniger, wil men niet per se dat deze oplossing opvallend klinisch en steriel is. Met de introductie van de nieuwe luchtreinigers AX7 en AX5 komt AEG tegemoet aan de behoefte van de consument aan een luchtreiniger die intuïtief gebruiksgemak biedt en onopvallend zorgt voor een betere luchtkwaliteit in huis.

Hoe AEG subtiel voor een betere luchtkwaliteit in huis zorgt

Onopvallend

De nieuwe AX7- en AX5-luchtreinigers van AEG onderscheiden zich door het gebruik van materialen die er in huis natuurlijk uitzien. De kleuren zijn rustig en gekozen om onopvallend te versmelten met het interieur. Er wordt geen verf gebruikt en de stoffen hoezen, gemaakt van gerecyclede petflessen, handvatten en poten kunnen allemaal worden aangepast aan de persoonlijke smaak of het interieur.

Hoe AEG subtiel voor een betere luchtkwaliteit in huis zorgt

Vooruitstrevende technologie

Het subtiele design wordt gecombineerd met vooruitstrevende technologie. De luchtreinigers zijn uitgerust met gevoelige sensoren die continu de kwaliteit van de lucht meten en de werking geheel automatisch op het meetresultaat afstemmen. Daarnaast kunnen de modellen worden verbonden met de AEG Wellbeing-app. Ongeacht of men thuis of onderweg is, de luchtkwaliteit kan realtime worden gevolgd en geoptimaliseerd met behulp van deze speciale app.

Dankzij het luchtcirculatiesysteem dat bestaat uit een 360-graden luchttoevoer, langs de randen van het frontpaneel, een 3D-ventilator en een luchtfiltratie in vijf stappen (model AX7) of vier stappen (model AX5), zuiveren ze de lucht van pollen en 99,9% van de bacteriën (99,95 % van de deeltjes tot 0,1 μm). Model AX7 zuivert een ruimte zelfs binnen zeven minuten.

Hoe AEG subtiel voor een betere luchtkwaliteit in huis zorgt

Draagbaar

Met behulp van de handgreep zijn de modellen draagbaar en makkelijk verplaatsbaar. Naar keuze kunnen ze in verschillende ruimtes worden neergezet (met behulp van de pootjes) of aan de muur worden gemonteerd. Zelfs in de slaapkamer want door het lage geluidsniveau (24 dB(A) bij de laagste ventilatorsnelheid) verstoren ze de nachtrust niet.

Red Dot Design Award 2021

Het bijzondere design, materiaalgebruik en het aan het interieur aanpasbare uiterlijk van de AX7- en AX5-modellen is ook de jury van de Red Dot Award opgevallen. Zij heeft deze modellen dan ook bekroond met een Red Dot Design Award 2021. De Red Dot Award bestaat al sinds 1955 en wordt alleen toegekend aan producten die overtuigen met hun hoge designkwaliteit.

Consumentenactie

Van 1 mei t/m 30 juni 2021 krijgt de consument tot € 100,- cashback bij aankoop van een van de geselecteerde luchtreinigers. Voor meer informatie over deze actie en de deelnemende modellen: AEG acties.

Speak Your Mind

*