De intelligente luchtreiniger van AEG

Door omstandigheden verblijven we de afgelopen tijd veel in ons huis. Dan is het wel fijn dat de leefomstandigheden in ons huis aangenaam zijn. Een heel belangrijk onderdeel daarvan is de luchtkwaliteit. Dat is iets dat je niet ziet, maar wel merkt. Een huis wordt pas een comfortabel huis als de kwaliteit van de lucht in elke ruimte schoon is.

De intelligente luchtreiniger van AEG

Het blijkt helaas dat de luchtkwaliteit, met name in onze steden, steeds slechter wordt. En dat heeft weer gevolgen voor de luchtkwaliteit in huis. AX9 is de intelligente luchtreiniger van AEG die niet alleen automatisch de luchtkwaliteit in huis verbetert, maar dankzij het unieke design, ook echt deel uitmaakt van het interieur. Afhankelijk van het seizoen of behoeften, kunnen in deze luchtreiniger verschillende soorten filters worden geplaatst.

Specifieke filters voor specifieke situaties

Omdat elk huis anders is, heeft AEG verschillende filters ontwikkeld die speciaal zijn afgestemd op specifieke situaties of behoeften. Voor iemand met hooikoorts is er bijvoorbeeld het Breathe 360 Pollen Protect filter dat stuifmeel in de lucht vermindert en neutraliseert. Minder lekkere luchtjes van huisdieren worden sterk verminderd met behulp van het Fresh 360 Odour Protect filter. AX9 reageert op veranderingen in de luchtkwaliteit en past de luchtstroom vervolgens automatisch aan om een gezond milieu binnenshuis te garanderen.

De intelligente luchtreiniger van AEG

Geïntegreerde WiFi

Deze AEG-luchtreiniger maakt tevens deel uit van het ‘internet of things’. Dankzij de geïntegreerde WiFi en met behulp van de bijbehorende app kan de gebruiker de luchtreiniger regelen en optimaliseren en heeft zij/hij overal toegang tot informatie over de luchtkwaliteit in huis. De AEG Wellbeing-app is te downloaden voor zowel iOS als Android.

Stil

AX9 is verkrijgbaar bij elektro speciaalzaken en leverbaar in twee uitvoeringen, een kleinere met een capaciteit van 92 m2 en een grotere met een capaciteit van 129 m2. Het geluidsniveau is respectievelijk 17 tot 46 dB en 17tot 49 dB. Dat is lager dan het geluidsniveau van een normaal gesprek.

 Meer informatie: AEG

Speak Your Mind

*