Koffie, een serieuze zaak

Koffievolautomaat 400 serie

Uiteenlopende soorten koffie en dranken op basis van warme melk kunnen eenvoudig worden gemaakt. je kan tot maximaal acht van jouw persoonlijke configuraties in het geheugen opslaan. Met de lege maalfunctie kunt je wisselen tussen verschillende soorten bonen zonder ze met elkaar te mengen.

Gaggenau_colour_1-espresso_machine-400_series-stainless_steel-backed_door

Of je nu een of twee dranken tegelijk bereidt, het maken van jouw perfecte kopje koffie kost vrijwel geen moeite. Je kan elke espresso en mixdrank met melk bereiden, maar ook een klassiek kopje koffie, warme melk en heet water voor andere dranken zoals thee. De niveaus van bonen en melk worden gecontroleerd en er verschijnt een waarschuwing als je niet genoeg hebt, dus je wordt nooit onderbroken tijdens het bereiden van een drank.

Individuele dranken worden gepersonaliseerd door de maalgraad, koffiesterkte, watertemperatuur, hoeveelheid en koffie-melk-verhouding te kiezen, waarna je de gekozen configuratie met slechts een druk op de knop kunt bewaren voor later gebruik. Een andere tijdbesparende functie zorgt dat je twee kopjes van dezelfde drank tegelijk kunt bereiden, zodat niemand hoeft te wachten.

Voor meer informatie: Gaggenau

Speak Your Mind

*