Langer thuis wonen in een slim huis

Uit cijfers van het CBS blijkt dat we steeds langer thuis wonen naarmate we ouder worden. In 2060 zal bijna de helft van alle Nederlandse huishouders bestaan uit ouderen die zich zelf thuis moeten redden.

Langer thuis wonen in een slim huis

Verzorgingstehuis uitstellen

Door slimme woningen met de daarbij behorende hulpmiddelen kun je de stap naar het verzorgingstehuis steeds langer uitstellen of zelfs geheel voorkomen. Er zijn steeds meer handige technieken die het mogelijk maken om langer thuis te wonen zonder in te leveren op comfort. Na bijvoorbeeld je 70e wil je vaak niet meer verhuizen of verbouwen, dus is het belangrijk om op tijd hierover na te denken en maatregelen te nemen. Bijvoorbeeld het Langer thuis wonen BOB-in-systeem van MasterWall.

Bekijk de video hoe het MasterWall ‘Langer thuis wonen systeem’ werkt:

 

Innovatieve inbouwmethode

Het MasterWall Langer thuis wonen BOB- in-systeem is een innovatieve bouwmethode die duurzaam en levensloopbestendig bouwen creëert, bij zowel nieuwbouw als verbouw van uw woning. Leidingen in de muren worden bijvoorbeeld al prefab (voor gefabriceerd) geleverd. Frezen in de muren is hierdoor verleden tijd. Het voordeel hiervan is een aanzienlijke kostenbesparing, maar het scheelt ook in tijd, troep en overlast in uw huidige woning of nieuwbouw project.

Langer thuis wonen in een slim huis

BOB-in-systeem toepassen bij nieuwbouw of verbouw

Van architect, aannemer tot eindgebruiker, elke deelnemer aan het bouwproces doet zijn voordeel met het Masterwall BOB-in-systeem. Voor de elektra-installateur betekent dit bijvoorbeeld een besparing van materiaal en tijd. Omdat de installatie pas aangebracht wordt nadat de wanden zijn afgewerkt. De installatie kan vervolgens in één keer gerealiseerd worden, onafhankelijk van de planning van de bouwer. Aftekenen, frezen, aanbrengen van pvc-buizen en het weer dicht smeren is niet meer nodig. Uw aannemer kan hierdoor sneller en goedkoper uw gehele woning of verbouwing realiseren.

Meer informatie: Masterwall

Speak Your Mind

*