Olisto sluit partnerovereenkomst met BSH Home Connect

Olisto sluit partnerovereenkomst met BSH Home Connect

Olisto, tot het begin van dit jaar bekend onder de naam Triggi, kondigt een nieuwe partnerovereenkomst aan met het Home Connect programma van BSH Huishoudapparaten.

Olisto sluit partnerovereenkomst met BSH Home Connect Met dit partnerschap worden alle reeds in de Olisto app aanwezige slimme apparaten, apps en internetdiensten verbonden met het uitgebreide BSH Home Connect portfolio van slimme huishoudapparaten. Deze omvat onder andere ovens, vaatwassers, koelkasten, wasmachines, drogers en espressoapparaten van bekende merken zoals Siemens en Bosch.

Consumenten kunnen nu bijvoorbeeld optimaal van hun eigen geproduceerde energie gebruik maken, door alleen de wasmachine te laten draaien als de nettoproductie van hun zonnepanelen hoog is. Of hun huis een stukje veiliger maken, door de oven direct uit te zetten wanneer de rookmelder alarm slaat. Zelfs het automatisch laten maken van een gepersonaliseerd kopje koffie op basis van gezichtsherkenning hoort met deze samenwerking tot de mogelijkheden.

Olisto sluit partnerovereenkomst met BSH Home Connect

Tom Meijeraan, co-founder van Olisto: ‘We zijn uiteraard heel blij, dat we Home Connect kunnen toevoegen aan ons platform. Dit betekent dat een grote variëteit aan huishoudapparaten nu naadloos kan samenwerken met alle andere producten en diensten binnen onze app.’

Luuk Brinkman, Head of Digital Marketing bij BSH: ‘We heten Olisto van harte welkom bij het snelgroeiende ecosysteem van Home Connect. Met Olisto als partner bieden wij nog meer toegevoegde waarde op onze connected producten voor de consument. We zijn vooral gecharmeerd van de eenvoudige bediening van de app, waarvoor ze recentelijk ook zijn onderscheiden met de internationaal gerespecteerde Red Dot Award. Ook de in de app ingebouwde ondersteuning van meerdere talen is voor ons erg relevant, omdat Home Connect al in meer dan 32 landen beschikbaar is.’

Voor meer informatie:

Speak Your Mind

*