ProSys inbouwreservoirs

ProSys™ biedt de complete voorwandoplossing voor alle sanitaire voorzieningen: toiletten, bidets, wastafels, urinoirs en douches. Met verschillende producten voor massieve en droge wandtoepassingen zijn de ProSys inbouwreservoirs ideaal voor een breed scala aan projecten.

ProSys inbouwreservoirsBijzondere eigenschappen

  • Veelzijdig – compleet aanbod met verschillende breedtes, hoogtes en spoelmechanismen (mechanisch/ pneumatisch/ elektronisch)
  • Eenvoudige installatie – geen specifiek gereedschap nodig
  • Eenvoudig onderhoud – gemakkelijke toegang via de platen tot de reservoirs
  • Waterbesparing – vertraagd bijvulventiel; bespaart tot 9 liter per dag, naar schatting 12% van een waterrekening (huis van 4 personen)
  • Stil – EN 14055 gecertificeerd. Vult snel bij met een minimaal geluidsniveau
  • Ruime keuze in bedieningsplaten, ontwerp, kleur, materiaal en technologie
  • 10 jaar garantie (2 op elektronica)
  • 25 jaar reserveonderdeel beschikbaarheid

SmartValve bespaart water

ProSys inbouwreservoirs - SmartValveMet deze speciale inlaatklep kan tot 63 liter water per week worden bespaard, wat overeenkomt met een vermindering van 12% op de waterrekening. Waterverspilling wordt voorkomen tijdens het spoelen door pas water in het reservoir toe te laten nadat de spoelklep is gesloten. SmartValve is een veelzijdig product met beperkte afmetingen, een tegendruk sluitsysteem, is snel vullend en effectief bij elke netwerkdruk. Het reservoir is ook stil – gecertificeerd volgens NF standaard akoestische klasse 1

SmartForce bespaart energie

ProSys inbouwreservoirs - SmartForceDeze technologie maakt gebruik van de kracht van water in beweging om genoeg energie op te wekken voor een bedieningsplaat zonder aanraking. Het vereist geen aansluiting op het elektriciteitsnet of de vervanging van batterijen. Het systeem is verkrijgbaar met onze Symfo ™ en Altes ™ bedieningsplaten, die alleen een hand nodig hebben om de spoeling te activeren. De technologie bewaakt opgeslagen energieniveaus en spoelt automatisch wanneer nodig om de sensor op te laden. Het SmartForce-systeem wordt geleverd als afzonderlijke activeringsconversiekits en is geschikt voor ProSys™ 120 en ProSys™ 80 reservoirs.

SmartFlush verbetert hygiëneProSys inbouwreservoirs - SmartFlush

Een op zichzelf staand, optioneel systeem in het reservoir dat bij elke spoelbeurt vloeibaar wc-middel afgeeft. In tegenstelling tot traditionele wc-tabletten, die altijd in contact komen met water en het reservoir en daardoor ook onderdelen kunnen beschadigen, wordt de hygiënische reinigingsvloeistof in een aparte container in het reservoir bewaard, waardoor het risico op retrobesmetting wordt geëlimineerd.

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*