Reinig de lucht in huis met de AX9

De lente is in het land en dus staat het hoogtepunt van het pollenseizoen voor de deur. Daarom geven we je graag enkele tips & tricks om pollen en stuifmeelkorrels zo goed mogelijk uit je huis te weren. De warme dagen komen er (hopelijk) snel aan en daarmee is bij velen ook de tijd aangebroken om te beginnen aan de fameuze voorjaarsschoonmaak. 

Het is belangrijk om je huis dagelijks kort te ventileren. Maar als je de ramen openzet, glippen er natuurlijk ook pollen naar binnen. Goed en regelmatig stofzuigen kan helpen om de pollen weer te doen verdwijnen. Gebruik zeker een stofzuiger met goede filters en houd zo de concentratie stuifmeel laag. 

AEG_remote.jpg

Een andere manier om pollen uit je huis te krijgen, is het plaatsen van een luchtreiniger. Onze AX9 premium luchtreiniger past zich aan jouw huis aan voor een luchtzuivering op maat. Dankzij het kwaliteitsvolle design, waarvoor hij de Red Dot design award 2020 won, gaat hij naadloos op in je interieur. 

Met zijn ultramoderne filtratietechnologie, nauwkeurige sensoren en intelligente bediening via smartphone zuivert hij de lucht en verwijdert hij verontreinigende stoffen, allergenen en bacteriën. 

Aangepaste filtratie

Configureer de AX9 op basis van je persoonlijke en seizoensgebonden behoeften, met onze 360-filters en 5-fasenzuivering. Elk filter heeft een uniek smart tag die het gebruik ervan bijhoudt. Zelfs als je een filter verwijdert en het volgende seizoen terugplaatst, wordt de resterende levensduur automatisch herkend.

Meer informatie: AEG

Speak Your Mind

*