REVEGO: de oplossing voor flexibel ruimtegebruik

Blum kennen we al jaren van een uitgebreid en kwalitatief gamma aan scharnieren, ladesystemen en klapdeursystemen. Nu voegen ze er met REVEGO nog een nieuwe categorie aan toe: pocketsystemen. Dé toekomst op het vlak van flexibel ruimtegebruik die nieuwe mogelijkheden schept in de interieurwereld. In steeds meer woningen worden keuken, eet-, woon- en werkruimte gecombineerd in één moderne open ruimte. Met dit nieuwe vouwschuifdeursysteem is het mogelijk om in een handomdraai een thuiskantoor, keukenzone of zelfs een heel woongedeelte te laten verdwijnen of verschijnen. Op die manier creëert u voor iedereen de perfecte huiselijke sfeer.

Blum_me10479780_all_1686436

Technisch hoogstandje

REVEGO onderscheidt zich door het gebruiksgemak en bewegingscomfort dat u van Blum gewend bent. Gebruikers zullen onder de indruk zijn van de aangename bediening van deze grote fronten. Met de TIP-ON-bewegingstechniek opent de gebruiker de kastdeuren met een lichte aanraking en schuift ze volledig weg in de pockets naast de kast. De achterliggende ruimte is zo eenvoudig toegankelijk en de deuren netjes weggeborgen. Om de ruimte terug af te sluiten, hoeft de gebruiker alleen maar op de deur te drukken om deze uit de pocket te halen. Ze schuift terug naar zijn gesloten toestand en met een klein duwtje is het geheel op elegante wijze afgesloten. In gesloten toestand verbergen de deuren perfect het hele meubel, de achterliggende ruimte en de pockets naast de kast.

Blum_me25533506_all_1204032

Het uniek one-touch deursysteem dat beschikbaar is voor zowel enkele als dubbele deuren overtuigt, niet in de laatste plaats door zijn volledig geïntegreerde techniek en vaste pocketbreedtes waardoor het met het grootste gemak in de meest uiteenlopende ontwerpen kan ingepast worden. Met REVEGO ontstaan er volledig nieuwe vormgevingsmogelijkheden voor kleine en grote ruimtes. Het nodigt uit tot creatieve mogelijkheden zonder grenzen. REVEGO zal beschikbaar zijn vanaf het najaar van 2022.

 Meer informatie: Blum

Speak Your Mind

*