Revolutionaire kooktechniek van Arte

Het verlangen naar innovatie is de motor van de ontwikkeling van deze revolutionaire kooktechniek.

Revolutionaire kooktechniek van Arte

Duurzaam

Arte is een bedrijf dat kiest voor hoge kwaliteit grondstoffen. Door aandacht voor design en milieu te combineren met vakmanschap zetten ze de trend voor de toekomst neer en leveren ze topkwaliteit producten met een lange levensduur.

Invisacook by Arte

Invisacook by Arte is een werkblad waar rechtstreeks op gekookt kan worden. Een speciaal ontwikkelde inductieplaat wordt net onder het werkblad aangebracht, en verwarmt pannen door het werkblad heen. Zo ontstaat een functioneel kookblad met een luxueuze designlook.

De Invisacook heeft meer te bieden dan alleen een mooi design. De kookplaat werkt met inductie, een techniek die gerechten dubbel zo snel opwarmt dan de traditionele kookplaten. Tegelijkertijd ligt het energieverbruik een stuk lager en bespaar je op je gasverbruik.

Revolutionaire kooktechniek van Arte    Revolutionaire kooktechniek van Arte

Hygiënisch

Het werkblad is ook sterker en schoner. De kookplaat bevindt zich namelijk niet in, maar onder het werkblad. Hierdoor hoeven er geen uitsnijdingen in het werkblad te zitten en blijft het blad één solide geheel. Een naadloos werkblad garandeert nog meer hygiëne en een strakker design die perfect aansluit bij elke keuken.

Meer informatie: Arte

Speak Your Mind

*