Veelzijdige opbergers voor een georganiseerde woning

Bij het organiseren van je woning zijn het vaak de grote projecten die eerst aandacht krijgen. Toch sluimert rommel vaak in de kleine hoekjes. Kleine speelgoedjes van de kinderen, je sleutels, balpennen en wat kleingeld en je krijgt al snel een slordig gevoel in je woning. Om deze kleine hoekjes helemaal op orde te krijgen, komen deze Cubics handig van pas! Cubics zijn veelzijdige opbergers voor een georganiseerde woning. Te verkrijgen in stijlvol hout of hygiënisch melamine, er is voor elk wat wils! De laatste nieuwe in onze collectie is de vilten variant.

Veelzijdige opbergers voor een georganiseerde woning

Handig thuiswerken

Vorig jaar moesten velen van ons een geïmproviseerd bureau tevoorschijn toveren na onverwachts thuiswerken. Heb je het afgelopen jaar al wat aanpassingen gedaan, maar wil je dit nu toch helemaal tot in de puntjes regelen? Gedaan met rondslingerende spullen naast je laptop of die chaotische lade vol pennen en post-its, met deze Cubics zorg je voor eens en voor altijd voor overzicht en orde!

Veelzijdige opbergers voor een georganiseerde woning

Geluiddempend

Sleutels die op de tafel gegooid worden, speelgoed van de kinderen dat ligt te rammelen in de doos, pennen die los in de lade liggen, het zorgt allemaal voor herrie in je hoofd. Als je tot rust wil komen, kun je die storende geluiden missen als kiespijn. Elimineer die stoorzenders door ze in een zacht, vilten bakje op te bergen en het is al heel wat rustiger in huis!

Veelzijdige opbergers voor een georganiseerde woning

Verschillende kleuren

Een opvallend accent of liever neutraal? Alles is mogelijk met deze Cubics! De siliconen band zorgt voor een vrolijk kleuraccent, stevigheid en organisatie. Ook voor de kleinsten is dit een ideale manier om te leren opruimen. Als elk gezinslid kleur bekent, wordt zelfs de meest wanordelijke lade in huis overzichtelijk!

Meer informatie: Orgalux

Speak Your Mind

*