3D tegels creëren een trendy look

3D tegels, ook wel reliëftegels genoemd, zijn decortegels voor op de wand. Dé trend van nu! Met dit soort tegels kun je de ideale sfeer creëren die je voor ogen hebt. Wanneer je hierop een stijlvolle sfeerverlichting projecteert, wordt het 3D-patroon extra geaccentueerd door het schaduweffect.

Voor elke ruimte

Deze keramische 3D tegels zijn uitermate geschikt voor de badkamer. Door het creëren van een accentwand krijgt de badkamer de uitstraling die je zoekt. Ook in het toilet kun je deze 3D tegels gebruiken om het toilet sfeervol te maken.

3D tegels creëren een trendy look

Ruime keuze

De keuze in 3D tegels is zo groot, stijlvol en uniek, dat je jezelf niet alleen tot de sanitaire ruimtes hoeft te beperken. Je kunt met deze decortegels een echte eyecatcher maken in iedere ruimte. Denk hier bijvoorbeeld aan een wand in de hal, keuken of in de slaapkamer. Deze 3D tegels zijn ook in groot formaat verkrijgbaar en worden steeds vaker toegepast als “keramisch behang” in de woonkamer op de ombouw van een openhaard of om een mooie accentwand te creëren.

De uitstraling van natuursteen met 3D tegels

Deze “natuursteenlook” tegels zie je vaak in wellness centra. Op deze manier creëert u in uw badkamer de sfeer van een wellnessruimte. Deze decortegels worden tegenwoordig ook veel op de ombouw van een openhaard verwerkt om zo een extra accent te geven. Belangrijk is het om dit type 3D tegels in wildverband te verwerken. Kunt u zich al voorstellen: na een dag vol activiteiten lekker relaxen in een rustige omgeving!

3D tegels creëren een trendy look    3D tegels creëren een trendy look

3D tegels met bling-bling

Houd je van bling-bling? Mag het best een beetje over de top? Ook daar zijn speciale reliëftegels voor. Het bijzondere aan deze decortegels is dat, wanneer je langs dit soort wanden loopt, het patroon en de kleurschakering steeds veranderen onder invloed van de lichtinval. Dit geeft een prachtig effect. Een beetje gewaagd, maar wel héél bijzonder.

3D mozaïek

Deze tegels hebben de uitstraling van mozaïek, maar door het effect van het reliëf zal er meer diepte aan de wand gegeven worden. Toch oogt het rustiger dan bij het originele mozaïek. Dit komt omdat niet ieder “steentje” apart gevoegd hoeft te worden, daardoor creëer je meer rust. Ook praktisch heeft dit voordelen.

3D tegels creëren een trendy look

Keramisch behang

Steeds vaker worden er decortegels verwerkt op bepaalde wanden in de woonkamer of slaapkamer of in grote commerciële ruimtes om opvallende accenten aan te brengen. Met groot formaat reliëf-/decortegels wordt een mooie eyecatcher gemaakt, wat vaak ook zorgt voor een zeer ruimtelijk effect. Afhankelijk van het patroon worden deze tegels staand of liggend verwerkt. Een complete wand met deze decortegels oogt als een wand met behang. Vandaar de benaming ‘keramisch behang’.

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden met 3D tegels zijn echt eindeloos. De voorbeelden hierboven zijn slechts een kleine greep uit het uitgebreide assortiment van Lingen Keramiek.

Meer informatie: Lingen Keramiek

Comments

 1. Goede dag wat zijn jullie prijzen voor die metallic tegels die bronze bij die foto met het bank stel mvg

  • Hallo Patricia,
   Dat zijn inderdaad prachtige tegels. Waar zou je ze voor willen gebruiken?
   De tegels zijn van Lingen Keramiek. Lingen heeft een showroom in Cappelle a/d/ IJssel en een in Leiden. Is dit te ver weg voor je, dan kun je ook telefonisch of per mail contact opnemen.
   We zijn benieuwd naar het resultaat!

Speak Your Mind

*