Cima Negro Mate

Cima, een driehoek tegel in meerdere kleuren, met een glanzend of matte glazuur. Deze tegel heeft een formaat van 11,3 x 13cm en is zeer mooi te combineren in verschillende kleuren en patronen. De mat zwarte Cima Negro Mate geeft een chique uitstraling met een Cima Metal F68. Met het mat zwart en brons/gouden metaal glazuur geef je meerwaarde aan je keuken bad of toilet.

Bekijk hier een sfeerimpressie van deze combinatie.

Bij Terre d’Azur is deze tegel te zien en op voorraad te verkrijgen, plan een bezoek om de mogelijkheden te bespreken en jouw wensen tot realiteit te maken.

Terre_cima-negro-mate-113x13-cm-9618Terre_cima-negro-mate-113x13-cm-9618_2_BTerre-cima-metal-f68-113x13-cm-9619

 

 

 

 

 

 

 

 

Het verhaal achter Terre d’Azur is er één van een zwerftocht door het zuiden van Europa. Over stoffige landweggetjes naar verlaten dorpjes. Op zoek naar oude tegelfabriekjes die nog op de ouderwetse, handmatige manier tegels maken. Fabriekjes waarnaar je vruchteloos zult zoeken op internet of beurzen, omdat ze uitlsuitend op de lokale markt aktief zijn. En waarvan de term “fabriek” een veel te modern beeld geeft van de haast middeleeuwse manier waarop men er nog altijd werkt. Kortom: tegels waarvoor je al gauw de warme woorden ‘authentiek’ en ‘eerlijk’ uit de kast trekt. Precies deze sfeer willen zij hun tegellijn meegeven.

Meer informatie: Terre d’Azur

Speak Your Mind

*