Completeren met tegels

Maak je badkamer compleet met een mooie wand en vloerafwerking. Laat je inspireren bij Terre d’Azur. Daar zijn ze gespecialiseerd in handmatig gevormde tegels uit kleine fabriekjes waarvan de term “fabriek” een veel te modern beeld geeft van de haast middeleeuwse manier waarop men er nog altijd werkt. Kortom: tegels waarvoor je al gauw de warme woorden ‘authentiek’ en ‘eerlijk’ uit de kast trekt.

Terre-stone-pebbles-antracite

Ga voor een mooi contrast met stone pebbles aan de wand of vloer hiermee creëer je een mooi effect in combinatie met bijvoorbeeld een betonlook tegel. Tegels komen in allerlei kleuren en formaten, maar ook met vele motieven. Ze worden bedrukt met mooie prints in complementerende kleuren. Combineren is het sleutelwoord bij het betegelen van muren met decoratieve tegels. Kies je voor tegels met allemaal hetzelfde patroon of juist allemaal verschillende? Wil je wat meer rust op de muur dan kun je de tegels met dessin ook afwisselen met uni tegels in dezelfde kleurnuance.

Terre_gerona-blanco-mate

Naast een standaard programma kunnen ze custom made producten aanbieden. Het betreft dan bijvoorbeeld een speciale kleur of een afwijkend formaat. En ze helpen je graag op weg om jouw ideeën te realiseren. Neem daarom gerust contact op wanneer je vragen hebt. Ook levert Terre d’Azur op bestelling een breed assortiment Italiaans natuursteen van getrommeld tot gezoet in talloze formaten. 

Meer informatie: Terre d’Azur

Speak Your Mind

*